Sjuk

Jo i dessa tider skulle man kunna tro att det var svininfluensa. Men icke sa nicke, vanlig influensa var det. Men vem sa att det inte var lika jobbigt?

Jimmy Choo for H&M


Skorna!!

H&M, jag älskar er

Jag tror H&M design-avdelningen har tagit en titt i mitt huvud, Jag fullkomligt lost it när jag såg den här hänga inne i affären. Lovely!

Köpte även en klänning som jag kanske lägger upp en bild på senare. Bra dag!


WE WILL BE VICTORIOUS

Muse |MTV Music

All these things that I've done

Jag kan lära mig ett och annat av den msn smilisen med dragkedja för munnen. Jag har beslutat mig att hålla tyst. Inte säga mer än vad det behövs. Tydligen kan man inte lita på människor. "Åh, jag säger bara till henne. Hon är min bästa vän, hon säger inte"
Tänk det som en kedja och varje person du säger till tänker precis samma och du finner dig själv blottad, sårbar, utställd.. you name it.
SÅ. Jag tänker hålla tyst.

Tänkte bara skriva snabbt om idag. Idag såg vi film på engelskan. American History X. Kan rekommendera den starkt! Väldigt hemsk men bra film med starkt budskap. Edward Norton har huvudrollen i den filmen. Behöver jag säga mer?

Efter skolan kom jag hem och städade hela huset och pluggade lite. Oh lovely Onsdagar. Sen hamnade jag framför datorn- såklart.
Snart är det helg och det är grymt! Muse släppte, haha låter fel men nåja, två förband som ska följa dom hela UK turnén och vissa Europa datum. Big pink i UK och Biffy Clyro i Europa. Jag hoppas på något stort men Muse har ju inte bästa historiken över bra förband. Stalingrad Cowgirl 07 är ett bra exempel på det. Well, vi kan bara vänta och hoppas.
Jag har också börjat läsa på Da Vinci koden igen. Dan Brown är gud.
Finns inte så mycket att säga så det är bäst att gå och lägga sig nu!

Kram.

Hayden Christensen


MTV Video Music Awards.

Igår, eller ja, idag var det VMAs! Som alltid stannar jag uppe hela natten för sånna här galor. Lite galet ja, men så värt.
Kanye West tar traditioner på allvar, i år var det Taylor Swift som fick ett besök på scen av en missnöjd Kanye under hennes tal. Stackars Taylor.
Lady Gaga var lika utflippad som vanligt, hon körde på tema mystik antar jag för man fick se ytterst lite av hennes ansikte i de tre utstyrslarna hon bar. Muse och Green Day, som jag båda ska se i Oktober spelade på galan. Muse körde Uprising och Green Day spelade East Jesus Nowhere. Helt mäktigt alltså! Mer pepp än vad jag är nu går det inte att bli. Del tre av New Moon trailern visades också på galan. Väldigt mycket Volturi kan jag säga.
Men nu ska jag dricka upp resten av mitt kaffe och försöka bli pigg! Hörs senare.

MTV Shows
Movie Trailers - Movies Blog

HALF BAKED



"Det är så gott att I almost feel guilty"

A trip down memory lane






AM


"So you've heard about those Arctic Monkeys?"
"No"

What a fucking waster

Här är några av mina favoritlåtar !


Bite me

Jag har aldrig, jag upprepar, aldrig stött på någon som du. Wanker.
Och förresten, du såg ut som en blandning av ett stucket svin och en fjortis som fått lite för mycket i sig. Helt jävla otroligt hur blåst man kan vara.
Bryr du dig nu?

I wanna play til' they're kicking down the door

Ikväll är det Brokeback Mountain! Haha, jag har aldrig sett den. I know, i know, det är skamligt.
Imorgon kommer Shamisham hit. Det kommer bli awesome! Har inte sett kvinnan på två månader nästan. Helt sjukt.
Idag spelar Håkan på grönan. Alla popare i Sverige befinner sig där nu. Big lol on that.
OKI nu vet jag inte vad jag ska säga mer. Puss

Arizona

Hejdå huvudvärk, hej yrsel.

Yes please

 
Från Urban Outfitters.

Enda sen jag såg dessa Chanel inspirerade(svart/vit och quiltad sula!) ballerinaskor inne på Urban Outfitters har jag velat ha dom. Plånboken säger ja, men jag har beslutsångest. Svarta med vit rosett eller vita med svart rosett? Båda är lika fina.
När vi ändå är inne på cravings och Chanel så tittade jag igenom bilder jag hade och kom över bilder från Brit Awards 2008 på Alexa Chung med grymt snygga kläder.

Creep

I don't care if it hurts
I want to have control, I want a perfect body, I want a perfect soul.
I want you to notice when I'm not around.
you're so fucking special, I wish I was special.


RSS 2.0