winter wonderland


uppdate

Eh, förlåt att det varit sån dålig uppdatering på sistone men jag har haft rätt mycket att göra.
Igår var jag hos knaskusinvitamin. Vi åkte hem till mig och såg Life As A House och blev lite kära i Hayden Christensen.
Vi körde även vårt egna lilla lan deluxe med min bror. Uno på facebook that is. Värd dag!
Idag har Ups hämtat upp min trasiga xbox 360 så förhoppningsvis har jag en fungerande xbox om cirkus 2-3 veckor. Thank God att försäkringen inte gått ut! Snart ska jag titta på Shawshank Redemption för hundrade gången. Ha det bra!

PS. Snart är det nyår. PARTY! DS.

GOD JUL


About as subtle as an earthquake I know, My mistakes were made for you


I'm dreaming of a white christmas


Vit blir den nog allt. Såhär mycket snöade det igår kväll.
Om det skulle snöa i Fylke skulle det nog se ut som det gör nu. Fint
Idag har jag tittat på Änglar och demoner samt Gudfadern. Ska sätta på remember the titans snart.
Cheers

Cola, cola, cola

Fucking beroendeframkallande.

leave before the lights go on




Coffin Joe


Day tripper

Hur mycket klarar man av egentligen?
Alltid allas andrahandsval. Fan vad bra. Inte.

I want to live where soul meets body and let the sun rap its arms around me





I'm feeling supersonic, give me gin and tonic

Nu är bilderna överförda och kameran är tom. Jag tittade igenom bilderna och fan vilket år jag haft!

Juni
1000D fick ersätta min trasiga 400D på min födelsedag. I Juni grillade jag mycket och var på picknick. Jag träffade Alvmo, Simon, Jessica, Rebecca och Sham. Jag var på Gröna Lund på nationaldagen och såg Kungafamiljen på vägen hem. Breaking Dawn var min bibel




Juli
Juli gjorde jag inget speciellt. Tanken var att jag skulle till Hultsfred men det sket sig som vi alla vet. Juli gick åt att längta till Augusti. Lite picknick ibland. Var mycket med Knaskusin<3
Kings of Leon var det enda som snurrade i mp3n.
(tog närmare än närmast närbilder på mig själv hahahah)
Tittade OFTA på Sagan om ringen trilogin



Augusti
Augusti, konsert månaden. Var på Way Out West i Göteborg och såg Arctic Monkeys, Lily Allen och Vampire Weekend. Dansade till fin musik i ösregn i lila ponchos. Träffade Jessica och Anna. Såg Coldplay på Stadion.
Pratade mycket med Sebastian.



September

Skolstart. Tråk. Mycket plugg. Längta till Muse. Köpte biljett till Green Day. Fick influensa. Fick biverkningar av alla mediciner dom skrev ut åt mig. Åt på Östermalm med familjen varje helg.



Oktober

Oktober såg jag världens finaste och bästa Green Day på Globen. Det bästa jag sett. Såg Muse på Hovet. Även det var helt jävla bäst. Var mycket med Alexander. Träffade världens finaste Jannika. Tog avsked av knaskusins lägenhet. Fick en ny mobil. Drack mycket hallonsoda
(Försökte ta upp fotandet)



November
Sämsta månaden i år. Massa plugg och ångest.



December
Än så länge har månaden varit bra. Sham reste till Egypten och det är lite tomt. Jag förlorade någon som stod mig väldigt nära men med Arcitc Monkeys återhämtar man sig. Pratar mycket med Sebastian, älskar julkänslan, längtar till Roskilde.


Cheers!

Delete


Alla klagar på att jag sparar bilderna i kameran. Att jag aldrig raderar. Men nu håller jag på och överför ett halvår i bilder. Kommer bli.. uhm, tomt?

Barely legal

Tjenaaa bloggen!
Klockan är 22:22 (ta i trä) och mitt försök att städa rummet gick åt helvete. Det är total kaos här inne men istället för att ta tag i saker startar jag datorn. Creds till mig! (se ironin drypa)
I alla fall, fick en kommentar som handlade om jag kunde göra  en lista över mina favoritband så varför inte?
Först måste jag säga att det svänger väldigt ofta. Jag kan vara helt såld på ett band idag och stämplar det som "sönderlyssnat" imorgon. Nejmen, det svänger så jag ska försöka köra en all-time lista.
Jag börjar nerifrån och upp för ettan måste jag fundera på!

5. U2

Jag kommer ihåg då jag hatade U2 för en viss person tyckte om dom. Och jag sa "aldrig U2" men ändå dyker dom upp här.
Precis som med Håkanbråkan svängde det och nu tycker jag dom är helt fantastiska!
Fint att lyssna på i tunnelbanan/bussen. Påminner om vår.

4. The Killers

Jag blev förvånad när jag la dom på fjärde plats men hela den listan är svår för det är en bunt band man tycker om som man ska försöka placera. Det är grymt svårt i och med att var och ett av dessa band kan vara HELRÄTT vissa perioder men jaja.
Killers. Killers.
När jag vann Hultsfred-biljetterna ringde jag Jessica och vi skrek oavbrutet i tjugo minuter (bokstavligt talat. inga ord, bara skrik) över det här bandet. Det är svårt att förklara Killers. Man får en viss känsla när man lyssnar på dom. Märkligt. Men mäktigt.

3. Kings of Leon

Anledningen till att Kings of Leon hamnade före Killers är för att dom tar upp 75% av det jag lyssnar på nu.
Knocked up, Fans, Milk. Alla påminner om sena sommarnätter. Blir det bättre?
Caleb Followills röst är inte dålig den heller. Helt underbart fin.

2. Muse
A big chock right there for ya?
Alltså jag har en anledning and you'll have to wait for it.
Jag har sett muse två gånger(07', 09'). Och båda gångerna var det larger than life. Typ mitt livs upplevelser. Jag kan säga att jag var i chock flera gånger under konserten för dom är så jävla in i helvetes bra. Bäst.
HAARP, människor. Om ni inte sett den än, SE DEN. Jag kan inte förklara Muse. Räcker underbartfantastisktbäst?

1. Arctic Monkeys
Eller kanske inte så stor chock ändå?
Haha jag tycker om att min etta är inte hälften så kända som resten i den här listan. Arctic Monkeys är mer en period i mitt liv. En era.
Jag kan ha haft en dålig dag men allting försvinner så fort man sätter på Settle for a draw.
Jag kan inte påstå att jag är ett stort fan av det nya albumet och det har inte ett skit att göra med mainstream hit och mainstream dit (seriöst, kolla min lista. i don't give a crap. musik är musik så lägg ner). Jag känner att dom tappade arctic-soundet(som jag föll för) någonstans. Jag har flera klipp i min mobil med dom. Allt från live-framträdanden till intervjuer. Man blir så sjukt glad av aporna. Får en bra känsla i magen liksom!
Mitt lyckopiller nästan. Mitt ultimata boy-band. Nejdå. Men etta är dom alltid.
Egentligen tycker jag att nästan alla här är starka tior. MVG+. Blev kanske lite tokigt när man skulle sätta nummer men jag tror jag fått allting rätt!

Annat jag lyssnar på som är värt att nämna: White Lies, The Strokes, The Kooks, Lily Allen, Jamie T, Oasis, Cribs, Kate Nash och massa brittiskt indielicious. Härlig musik, det.
Aja, Cheers!

(och det har gått mer än en timma sen jag började skriva på det här men kan tillägga att jag raderade texten två gånger. hur lyckas man?)

Jude Law och Killers. Vadå bäst?


Jag låg i vardagsrummet och halvsov när jag hör en välbekant låt och vad ser jag? En Dior reklam med finaste Jude Law. Dagens bästa helt klart!
The Killers cover på Shadowplay (Joy Division) råkar dessutom vara en av mina favorit låtar. Blir det bättre? Nej jag tror inte det va. Ih!

The funeral.

I'm coming up only to hold you under
I'm coming up only to show you wrong
And to know you is hard and we wonder
To know you all wrong, we were

Really too late to call, so we wait for
Morning to wake you; it's all we got
To know me as hardly golden
Is to know me all wrong, they were

Leave me alone Its nothing serious. I'll do it myself, Its got nothing to do with you. And there's still nothing that you could do.



Haha en bild jag tog i lördags på någon slags tak krona i Vällingby Centrum. Jag hatar att ha texter på bilder men äschhhh!

Supersnällasilversara och knaskusinvitamin




Okej, vi däcka av garv åt den här. Two-faced.


You can't be me. I'm a rockstar.



The liar take a lot less time



Idag gick jag till skolan och hade matte två lektioner. Sen mötte jag pappa som skjutsade mig till Polismyndigheterna i Solna. Fixade nytt pass till Polen resan OCH GUD vad hemsk jag såg ut på fotot men jaja.
Det var frost ute idag. Fint tycker jag. Har inte gått ut med kameran på ett bra tag. Bilderna blev inte wow men om du får för dig att ta dom - don't.

I would say that I care, but I honestly don't

Och det känns brabrabra.

"det är för att hon är hulken"

hejsan hoppsan. bara en snabb rapport på läget: plugget dödar mig. jag skojar inte, känns som man drunknar i alla uppgifter. inte okej.

nu kallar svenskan. tjarå.

RSS 2.0