Barely legal

Tjenaaa bloggen!
Klockan är 22:22 (ta i trä) och mitt försök att städa rummet gick åt helvete. Det är total kaos här inne men istället för att ta tag i saker startar jag datorn. Creds till mig! (se ironin drypa)
I alla fall, fick en kommentar som handlade om jag kunde göra  en lista över mina favoritband så varför inte?
Först måste jag säga att det svänger väldigt ofta. Jag kan vara helt såld på ett band idag och stämplar det som "sönderlyssnat" imorgon. Nejmen, det svänger så jag ska försöka köra en all-time lista.
Jag börjar nerifrån och upp för ettan måste jag fundera på!

5. U2

Jag kommer ihåg då jag hatade U2 för en viss person tyckte om dom. Och jag sa "aldrig U2" men ändå dyker dom upp här.
Precis som med Håkanbråkan svängde det och nu tycker jag dom är helt fantastiska!
Fint att lyssna på i tunnelbanan/bussen. Påminner om vår.

4. The Killers

Jag blev förvånad när jag la dom på fjärde plats men hela den listan är svår för det är en bunt band man tycker om som man ska försöka placera. Det är grymt svårt i och med att var och ett av dessa band kan vara HELRÄTT vissa perioder men jaja.
Killers. Killers.
När jag vann Hultsfred-biljetterna ringde jag Jessica och vi skrek oavbrutet i tjugo minuter (bokstavligt talat. inga ord, bara skrik) över det här bandet. Det är svårt att förklara Killers. Man får en viss känsla när man lyssnar på dom. Märkligt. Men mäktigt.

3. Kings of Leon

Anledningen till att Kings of Leon hamnade före Killers är för att dom tar upp 75% av det jag lyssnar på nu.
Knocked up, Fans, Milk. Alla påminner om sena sommarnätter. Blir det bättre?
Caleb Followills röst är inte dålig den heller. Helt underbart fin.

2. Muse
A big chock right there for ya?
Alltså jag har en anledning and you'll have to wait for it.
Jag har sett muse två gånger(07', 09'). Och båda gångerna var det larger than life. Typ mitt livs upplevelser. Jag kan säga att jag var i chock flera gånger under konserten för dom är så jävla in i helvetes bra. Bäst.
HAARP, människor. Om ni inte sett den än, SE DEN. Jag kan inte förklara Muse. Räcker underbartfantastisktbäst?

1. Arctic Monkeys
Eller kanske inte så stor chock ändå?
Haha jag tycker om att min etta är inte hälften så kända som resten i den här listan. Arctic Monkeys är mer en period i mitt liv. En era.
Jag kan ha haft en dålig dag men allting försvinner så fort man sätter på Settle for a draw.
Jag kan inte påstå att jag är ett stort fan av det nya albumet och det har inte ett skit att göra med mainstream hit och mainstream dit (seriöst, kolla min lista. i don't give a crap. musik är musik så lägg ner). Jag känner att dom tappade arctic-soundet(som jag föll för) någonstans. Jag har flera klipp i min mobil med dom. Allt från live-framträdanden till intervjuer. Man blir så sjukt glad av aporna. Får en bra känsla i magen liksom!
Mitt lyckopiller nästan. Mitt ultimata boy-band. Nejdå. Men etta är dom alltid.
Egentligen tycker jag att nästan alla här är starka tior. MVG+. Blev kanske lite tokigt när man skulle sätta nummer men jag tror jag fått allting rätt!

Annat jag lyssnar på som är värt att nämna: White Lies, The Strokes, The Kooks, Lily Allen, Jamie T, Oasis, Cribs, Kate Nash och massa brittiskt indielicious. Härlig musik, det.
Aja, Cheers!

(och det har gått mer än en timma sen jag började skriva på det här men kan tillägga att jag raderade texten två gånger. hur lyckas man?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0